Kokemuksia Hokasta

Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy luottaa LVISHokan nopeaan ja ammattitaitoiseen huoltopalveluun

Helsinkiläisen Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Heiskanen on työskennellyt kiinteistöhuoltoalan yrittäjänä jo vuodesta 1997 alkaen. LVIS-Hokan kanssa Jarkko on tehnyt yhteistyötä nyt lähes kymmenen vuoden ajan.

Jarkko käyttää LVIS-Hokan tarjoamia huoltopalveluita oman kiinteistöhuoltoyrityksensä asiakkaina olevien taloyhtiöiden tarvitsemissa LVI- ja sähköpuolen huoltotöissä. Kymmenisen vuotta sitten tehdyn yrityskaupan myötä LVIS-Hokalle siirtyi Jarkolle tuttu toimitusjohtaja sekä tuttuja työntekijöitä.

– Me halusimme yhteistyökumppaniksemme sellaisen yrityksen, jolla huoltopalvelut toimivat. LVISHokalle siirtyivät minulle jo valmiiksi tutut yhteistyökumppanit. Yrityskaupan myötä yhteistyömme syventyi, Jarkko muistelee.

Huoltotöiden ammattilainen

Huoltotöissä on tärkeää reagoida mahdollisimman nopeasti asiakkaan tekemän huoltopyynnön jälkeen. Erityisesti vanhempien sähköjärjestelmien tunteminen ja vian nopea paikannus ovat avainasemassa.

– Vanhempien järjestelmien suhteen on huoltotöissä oltava ammattilainen. Vanhan järjestelmän huoltokorjaus on paljon vaativampaa kuin uuden rakentaminen. LVIS-Hokalta löytyy tällaista ammattitaitoista henkilökuntaa, joka tuntee jo valmiiksi asiakkainamme olevat taloyhtiöt, Jarkko kuvailee.

– Jos paikalle menee joku, joka ei tunne järjestelmää, voi työstä tulla esimerkiksi kahdeksan tunnin lasku. LVIS-Hokalla menee samaan työhön pari tuntia.

“Nopeus on meille ehdottomasti tärkeintä!”

Pitkäaikainen yhteistyö rakentuu ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi myös LVIS-Hokan hyvän ja nopean palvelun pohjalta. Huoltopyynnön tullessa he ovat paikalla katsomassa tilannetta parhaimmillaan jo parissa tunnissa. Lisäksi Jarkko saa saman katon alta kaikki yrityksensä tarvitsemat huoltopalvelut sopivaan hintaan.

– Nopeus on meille ehdottomasti tärkeintä! Mekin säästymme asiakkaiden reklamaatioilta silloin, kun yhteistyökumppaniemme toiminta on nopeaa ja ammattitaitoista, Jarkko kertoo.

– LVIS-Hokka on hyvin mukana nykypäivän hintakilpailussa ja heidän hinta-laatusuhteensa on kohdallaan. He eroavat muista huoltopalveluiden tarjoajista sillä, että heiltä saamme kaiken sen, mitä kiinteistöhuolto tarvitsee teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, Jarkko summaa.

“Voimme suositella LVIS-Hokkaa”

Kokonaisuutena Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy:n ja LVIS-Hokan yhteistyö on sujunut Jarkon sanojen mukaan erittäin hyvin. Ja se on hänen mukaansa nykypäivänä myös harvinaista. Jarkko ei itse löydä – eikä löydä myöskään heidän muu henkilökuntansa – mitään negatiivista sanottavaa LVIS-Hokan toiminnasta.

– Voimme suositella LVIS-Hokkaa. Olemme saaneet hyvää ja nopeaa palvelua sekä LVI- että sähköpuolella, Jarkko kiteyttää.

Lisää kokemuksia

VIDEO: As. Oy Tellervon puheenjohtajan kokemuksia linjasaneerauksesta

Lue koko tarina

Kokemuksia linjasaneerauksesta: “Kyllä tämä oli täyden kympin työ!”

Helsingin Puotilassa sijaitsevaan Asunto Oy Klaavuntie 6:een toteutettiin LVIS-Hokan toimesta perinteinen linjasaneeraus. Kolmikerroksisen kerrostalon kaikkien 72 asunnon vesi-, viemäri- ja ilmastointiputkistot sekä kylpyhuoneet uusittiin.

Lue koko tarina