Hokan tarina

Taustalla vuosikymmenien kokemus

LVIS-Hokka Oy:n juuret ulottuvat yli kolmenkymmenen vuoden taakse. Pitkä ja menestyksekäs historia velvoittavat meitä vaalimaan mainettamme luotettavana palveluntuottajana ja yhteistyökumppanina myös jatkossa.


Vuonna 2016 Hokka on monipuolinen LVIS-huollon, talotekniikkasaneerausten sekä linjasaneerausten palvelutalo. Yksi pääkaupunkiseudun johtavista toimijoista, joka työllistää yli 40 omaa saneerausurakoinnin ja huoltopalveluiden ammattilaista sekä urakkakohtaisesti koko joukon luottoalihankkijoita.

Luotettava ja vakavarainen urakoitsija

Hokka on luotettava ja vakavarainen kumppani. Vastaamme urakoista ja huolloista täydellä sydämellä alusta loppun asti: niin oman kuin pitkän linjan alihankkijoidemmekin työn osalta.


Vakavaraisena yrityksenä olemme luotettava kumppani myös suuremmissa saneerauksissa, eikä ikäviä yllätyksiä tarvitse pelätä.


Vuoden 2015 liikevaihtomme oli 12,5 milj €.

Panostamme laatuun, ammattilaisuuteen ja kasvuun

Hokka työllistää kasvavan joukon LVIS- ja rakennusalan ammattilaisia. Tulemme edelleen vahvistamaan yritystämme  ja pyrimme kilpailu- ja palvelukykyämme parantamalla jatkamaan kasvu-uralla myös jatkossa.

Asiakastyytyväisyys on tärkeintä

Tavoitteenamme on toteuttaa kaikki työmme huolellisesti ja laadukkaasti, lopputuloksena korkea asiakastyytyväisyys. Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja kehitämme toimintaamme tärkeän palautteen avulla entistä monipuolisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi.

Vastuullinen työnantaja

Olemme vastuullinen yritys ja työnantaja ja noudatamme tinkimättä toimialallamme voimassa olevia työehtoja sekä hoidamme yhteiskunnalliset velvoittemme erinomaisesti.

Marko Korhonen

Toimitusjohtaja
0400 940 688
etunimi.sukunimi(a)lvis-hokka.fi

VIDEO: As. Oy Tellervon puheenjohtajan kokemuksia linjasaneerauksesta

Lue koko tarina

Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy luottaa LVISHokan nopeaan ja ammattitaitoiseen huoltopalveluun

Helsinkiläisen Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Heiskanen on työskennellyt kiinteistöhuoltoalan yrittäjänä jo vuodesta 1997 alkaen. LVIS-Hokan kanssa Jarkko on tehnyt yhteistyötä nyt lähes kymmenen vuoden ajan.

Lue koko tarina

Kokemuksia linjasaneerauksesta: “Kyllä tämä oli täyden kympin työ!”

Helsingin Puotilassa sijaitsevaan Asunto Oy Klaavuntie 6:een toteutettiin LVIS-Hokan toimesta perinteinen linjasaneeraus. Kolmikerroksisen kerrostalon kaikkien 72 asunnon vesi-, viemäri- ja ilmastointiputkistot sekä kylpyhuoneet uusittiin.

Lue koko tarina